Home You are here:: Home Blog


Ce faci cu viata ta? PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 26 Ianuarie 2010 16:17

Te-ai gandit vreodata ce se intampla dupa ce mori ? Lucrezi in fiecare zi pentru ceva mai bun pe acest pamant si totusi petreci si daca vrei si daca nu vrei doar cativa ani in lumea aceasta. Pentru cei mai tari pana la 80 de ani. De atatea ori uitam acest lucru...ne amintim de el din cand in cand atunci cand moare cineva. Sunt sigur ca toate acestea le stii cititorule si poate la fel ca si mine cand le-am scris aceste randuri treci doar in arhiva un alt mesaj si atat. De ce nu ne ocupam in fiecare zi si de viata de dupa moarte? Spre deosebire de cea actuala, viata viitoare nu e una in care o luam de la zero si putem realiza ceva. Tot ce vom avea acolo e strans legat de ceea ce am adunat aici !Unde vom ajunge depinde de ce facem acum. Daca aici lucram opt ore pe zi pentru o paine mai sigura spunem noi, de ce nu lucram celelalte opt pentru un loc mai sigur in cer?

Sa nu crezi ca mie nu-mi suna la fel de clar ca si tie aceste intrebari. Fiecare suntem responsabili pentru ele, daca facem ceva, sau daca doar consumam informatie si ne rezumam la atat. Sper sa ne fie de folos aceasta meditatie atat tie cat si mie, iar intr-o zi sa ne intalnim in cer langa ce am lucrat. Fii binecuvantat cititorule.

Ultima actualizare în Marţi, 26 Ianuarie 2010 16:34
 
Fictiune vs Realitate - Concurs național de literatură creștină PDF Imprimare Email

 

Dumnezeu a spus „Să fie...” şi a fost. El ne-a creat şi pe noi după chipul şi asemănarea Lui şi ne-a dăruit puterea cuvintelor. Cuvintele pot ucide sau pot da viaţă, pot naşte lumi splendide, sau pot distruge chiar şi lumea în care trăim. De aceea prin acest concurs vrem să îi căutăm pe cei care au descoperit potenţialul din ei şi înclinaţia lor spre literatură, şi ca în vremurile de demult să îi chemăm la o luptă dreaptă, în care adevărul, frumosul, stilul şi profunzimea cuvintelor sunt arme, iar cel mai iscusit în mânuirea lor va fi învingător.

Motivaţia noastră este promovarea valorilor şi literaturii creştine ca o mărturie pentru noi cei de azi şi copiii lumii de mâine.

„Să se scrie lucrul acesta pentru neamul de oameni care va veni şi poporul care se va naşte să laude pe Domnul.” (Psalmul 102:18)

Citeşte mai mult...
 
Citeste, chiar daca esti prea ocupat PDF Imprimare Email

Scurt reportaj de la Marea Conventie a Demonilor

Satan a convocat o conventie mondiala a tuturor demonilor lui.

In cuvantul sau de deschidere, el a spus: ”Nu-i putem face pe crestini sa nu mearga la biserica, nu-i putem determina sa nu citeasca din Biblie si sa cunoasca adevarul; nu putem nici chiar sa-i impiedicam sa aiba o relatie stransa cu Mantuitorul lor. Odata ce ei au prins legatura cu Isus, noi nu mai avem nici o putere peste ei.

Citeşte mai mult...