Home You are here:: Home Blog Blog Citeste, chiar daca esti prea ocupat
Citeste, chiar daca esti prea ocupat PDF Imprimare Email

Scurt reportaj de la Marea Conventie a Demonilor

Satan a convocat o conventie mondiala a tuturor demonilor lui.

In cuvantul sau de deschidere, el a spus: ”Nu-i putem face pe crestini sa nu mearga la biserica, nu-i putem determina sa nu citeasca din Biblie si sa cunoasca adevarul; nu putem nici chiar sa-i impiedicam sa aiba o relatie stransa cu Mantuitorul lor. Odata ce ei au prins legatura cu Isus, noi nu mai avem nici o putere peste ei.


Asa ca, hai sa-i lasam sa frecventeze biserica, sa citeasca din Biblie daca vor, dar sa le furam timpul, ca sa nu poata sa dezvolte o stransa relatie zilnica cu Isus. Asta-i ceea ce vreau sa faceti”, a spus Satan. “Sa-i impiedicam sa se tina stransi de Mantuitorul lor, pentru ca astfel sa-i privam de puterea care le vine dintr-o astfel de relatie”. “Dar cum o sa facem asta?” au intrebat demonii.

“Tineti-i “in priza” cu lucruri neimportante si inventati nenumarate scenarii cu care sa le ocupati mintile. Ispititi-i sa cumpere tot felul de lucruri de care nu au nevoie, sa ia credite mari din banci pentru care apoi sa munceasca din greu ca sa le poata returna.

Strecurati in mintea sotiilor sa lucreze multe ore, iar sotilor spuneti-le ca trebuie sa lucreze 6-7 zile pe saptamana, 10-12 ore pe zi. Aveti grija sa se intalneasca cat mai rar posibil unii cu altii si mai ales cu copiii lor. Astfel veti reusi sa fragmentati familiile lor; si familia nu va mai fi pentru ei un loc de refugiu dupa stresul zilei, ci un camp de lupta sau un hotel.

Suprasolicitati mintile lor cu tot felul de informatii si idei, astfel incat ei sa nu poata auzi soaptele Duhului Sfant si nici glasul Pastorului lor. Cand conduc masina determinati-i sa dea muzica tare, iar acasa, in putinul lor timp liber, tineti-i ocupati cu internetul, televizorul si filmele (oricum, deja am luat masura ca toate restaurantele si hotelurile din lume sa nu difuzeze emisiuni crestine de nici un fel). Lucrul acesta le va imbolnavi mintile si va frange legatura lor cu Hristos. Umpleti cu ziare si reviste de tot felul, mai putin crestine, mesele café-barurilor, a frizeriilor, practic in toate locurile publice. Dati-le stiri 24 din 24, dar mai ales din acelea sumbre, ca sa strecurati cat mai multa depresie in inimile lor. Invadati adresele lor de e-mail cu tot felul de cataloage, oferte promotionale, inscrieri pentru diferite concursuri etc., pentru a le da sperante desarte, pentru a-i face sa viseze frumos la lucruri care nu li se vor intampla niciodata.

Puneti poze frumos colorate in revistele de moda, cu fotomodele cat mai sexi, ca sa-i determinati pe soti sa creada ca adevarata frumusete vine dinafara, si astfel sa-si nesocoteasca si sa-si insele sotiile. Tineti-le pe acestea prea ocupate ca sa mai dea atentie sotilor lor, dati-le dureri de cap din cand in cand, pentru ca ei sa priveasca in alta parte dupa implinirea nevoilor lor intime. Aceste lucruri vor fragmenta cu siguranta familiile crestine. Este doar o chestiune de timp.

Distrati-i pe ei si pe copiii lor cu Mos Craciun, pentru ca astfel sa scape din atentie adevarata semnificatie a Sfintei Sarbatori a nasterii Mantuitorului. De Paste, dati de lucru gospodinelor sa vopseasca cat mai multe oua si puneti iepurasul peste tot; cu siguranta nu vor mai vorbi intre ei despre puterea invierii .

Tineti-i ocupati cu tot felul de lucruri, ca sa nu iasa in natura si sa vada amprentele lui Dumnezeu in ea. In schimb, asigurati-va ca parintii isi vor duce tot mai des copiii la parcuri de distractii, la meciuri pe stadioane, la concerte si la filme.

Obositi-i cat de mult puteti cu activitati neimportante pentru suflet, iar cand se vor intalni pentru partasie sa fie epuizati si sa-i apuce somnul. Aruncati intre ei samanta indoielii si multa suspiciune, pentru ca atunci cand se vor intalni, sa se barfeasca unii pe altii, iar constiintele sa le fie astfel intinate si unitatea distrusa.

…si mai gasiti voi ce sa faceti ca sa puneti planul in aplicare. Aveti libertate totala!”

Demonii s-au dus apoi pe toata fata pamantului, dand de lucru crestinilor, tinandu-i ocupati cu tot felul de lucruri neesentiale, pentru ca sa le distruga familiile, sa le opreasca marturia, sa-i impiedice sa aiba o stransa relatie cu Cristos si sa-i priveze astfel de puterea Duhului Sfant in vietile lor.
Intrebarea este daca Satan a reusit pana acum. Raspunsul il dai TU!!!

(tradus dintr-o sursa anonima si adaptat de D. Briciu)

Comments
Cautare
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.!